End of Days

15.09.2019 kl. 23:13


 

Jag har redan för länge sen flyttat min blogg till min hemsida, men med tanke på att den här sidan kommer att läggas ner om någon dag borde jag stänga den här bloggen officiellt.

För det mesta lägger jag upp bilder på instagram, som med tiden tagit över till den grad att jag slutat uppdatera den nya bloggen. Hur det har blivit så vet jag inte, för en blogg är mycket bättre för att visa bilder. När jag kollar igenom mina gamla inlägg inser jag dessutom hur mycket bättre en blogg funkar som en tillbakablick.

Det verkar som en bra ide att återaktivera bloggen på min hemsida (som för övrigt behöver en ordentlig omstrukturering). Jag har också börjat lägga upp saker på Youtube nyligen. Kvaliteten är lite si som så för tillfället men jag försöker posta åtminstone en video per vecka och förbättra något varje gång.

Mikael R.